Mod de preparare Dovleac tort

  1. Preincalziti cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
  2. Ungeti uşor o tigaie 9x13 inch.
  3. Într-un castron mediu, se amestecă firimiturile de biscuiti graham si margarina.
  4. Uniform de presă în preparatetigaie pentru a forma o crusta.
  5. Amestec împreună crema de brânză, ouă şi zahăr; distribuit uniform peste crusta si se coace timp de 20 deminute în cuptorul preîncălzit.
  6. Retrase din circuitul agricol să se răcească.
  7. Într-o cratiţă sfert 2, combina dovleac, galbenusul de ou, lapte, 3 / 4 cană de zahăr, scorţişoară,nucsoara si sare.
  8. Gatiti la foc mediu, amestecand constant, până când zahărul se dizolvă.
  9. Retrase din circuitul agricol să se răcească.
  10. Puneti gelatina intr-un bol mic şi se înmoaie 2-3 minute in apa rece.
  11. Se amestecă în fierbereapă pentru a se dizolva.
  12. Se amestecă în amestecul de dovleac.
  13. Într-un bol, se bat albusurile pana cand spumos.
  14. Se adaugă treptat 1 / 2 cana de zahar; bate până larigid.
  15. Ori în amestecul de dovleac si se toarna peste stratul de crema de branza.
  16. Bagati la frigider până lafirmă, aproximativ 4 ore, şi se taie în pătrate.
  17. Top cu frisca si se presara cu toppingnuci.