Mod de preparare Duet mousse de ciocolata

  1. Se pune gelatina la inmuiat pentru circa 20 de minute, intr- o jumatate de cana cu apa rece.
  2. Ciocolata menaj tinuta la rece in frigider, se rade pe o farfurioara.
  3. Peste frisca lichida se pune o lingurita de zahar si se bate tare cu ajutorul mixerului.
  4. Intr-un vas se pune margarina Rama, ciocolata menaj si se aseaza la bain-marie si se amesteca pana se topeste ciocolata in totalitate.
  5. Se adauga apoi gelatina, se amesteca, se pune intr-o forma si se da la rece.
  6. Se separa albusele de galbenusuri, iar apoi se bat albusele spuma tare cu putina sare si apoi se bat in continuare impreuna cu zaharul turnat in ploaie, pana ce devin tari ca pentru bezele.
  7. Se adauga frisca batuta si se toarna putin cate putin, ciocolata topita mestecand de jos in sus pentru a nu se lasa albusele.