Mod de preparare Ecler cu ciocolata

  1. Eclerele: Puneti margarina Rama cu apa si sarea la foc si cand da in clocot adaugati faina si amestecati bine.
  2. Dupa omogenizare, luati vasul de pe foc si raciti-l intr-o cratita cu apa.
  3. Apoi, adaugati pe rand ouale, puneti compozitia in tava sub forma de bastonase si bagati-le in cuptor la 180 grade pentru 30 de min.
  4. Dupa ce se racesc se taie in 2 bucati.
  5. Crema de ciocolata: Amestecati toate ingredientele intr-o cratita pusa la foc potrivit pana se ingroasa.
  6. Adaugati esenta de rom si 50 de grame de margarina Rama, amestecati si lasati sa se raceasca.
  7. Glazura: Fierbeti cele 4 linguri de cacao in 6 linguri de apa fara zahar.
  8. Mod de ansamblare: treceti capacele de la ecler prin glazura calda iar pe baza eclerului puneti crema de ciocolata, apoi frisca si capacul cu glazura.