Mod de preparare Eclere

  1. Punem la fiert intr-o cratita apa, margarina Rama Maestro Savoare de Unt si sarea. Separat amestecam faina si zaharul vanilat.
  2. Dupa ce a fiert zeama, luam cratita de pe foc si incet adaugam faina.
  3. Se amesteca bine compozitia pana se desprinde de pe cratita.
  4. Adaugam ouale si mixam pana se incorporeaza. Punem compozitia intr-o punga.
  5. Tapetam o tava unsa cu margarina Rama Maestro Savoare de Unt cu faina. Punem cu punga facand forme de eclere, aluat pe tava. Bagam tava in cuptorul preincalzit cam 25 de minute.
  6. Punem ouale intr-o cratita si le batem bine. Adaugam zaharul si amestecam bine. Adaugam zaharul vanilat si amestecam bine. Adaugam faina si amestecam pana se omogenizeaza.
  7. Incalzim laptele pana aproape de fierbere. Adaugam laptele peste compozitie si amestecam bine. Punem amestecul la fiert pana se ingroasa. Adaugam apoi margarina Rama Maestro si amestecam pana se topeste.
  8. Amestecam ingredientele pentru glazura si le topim la baigne marie. Dupa ce s-au racit eclerele le taiem pe mijloc. Apoi le umplem cu crema facuta, deasupra turnam glazura. Se dau la rece pana la servire