Mod de preparare Eclere glazurate, cu crema de ness

  1. Se pun apa si uleiul la foc si cand incep sa fiarba se adauga faina si se amesteca continuu, pana cand compozitia se desprinde de pe peretii oalei.
  2. Se lasa apoi la racit si cand s-a racit complet, se adauga pe rand cele 6 oua si se amesteca bine dupa fiecare ou adaugat.
  3. Compozitia astfel obtinuta am pus-o intr-un pos cu un varf putin ondulat si am format gogosele/bastonase, pe o tava tapetata cu hartie de copt.
  4. Le-am dat la cuptor la foc mic pentru aproximativ 40 minute.
  5. Am pus la foc laptele, nessul, zaharul, margarina Rama si ouale.
  6. Am amestecat continuu pana a inceput sa fiarba si apoi am adaugat pe rand cate o lingura de faina, pana cand am terminat cu toate 4.
  7. Am amestecat repede si cu forta ca sa nu faca cocoloase si apoi am dat crema la racit.
  8. Gogoselele coapte si racite le-am taiat pe lung (inauntru ele sunt goale), am pus in interiorul fiecareia (tot cu posul) crema de ness, si pe margini frisca, am dat fiecare capacel printr-o glazura de ciocolata (ciocolata, grand cucina si miere) si asta a fost tot.