Mod de preparare Fantezia iubitorilor de dulciuri

  1. Bați ouăle spumă cu zahărul, adaugi făina amestecată cu praful de copt și cacao și amesteci ușor.
  2. Torni compoziția într-o tavă unsă și tapetată cu făină și coci la cuptor preîncălzit aprox. 20 minute.
  3. Pui gelatina la înmuiat în apă rece cum scrie pe plic.
  4. Amesteci brânza cu zahărul, frișca lichidă și margarina.
  5. Fierbi laptele cu fulgii de cocos.
  6. Iei vasul de pe foc și adaugi gelatina și amesteci până se dizolvă.
  7. Torni laptele peste amestecul de brânză și amesteci până se îngroașă.
  8. Întinzi jumătate din cantitatea de umplutură pe blat, pui bananele tăiate rondele, întinzi restul de brânză și dai la rece.
  9. După ce s-a răcit compoziția, decorezi cu fructe și cu ciocolată topită la bain marin.