Mod de preparare Fantezie exotica

  1. Pentru blat, se bat galbenusurile cu fructoza si cu margarina Rama moale.
  2. Se adauga cacao, esenta de rom, laptele si faina amestecata in prealabil cu praful de copt.
  3. Se toarna in forma de copt tapetata cu hartie de copt si se lasa in cuptorul incins cam 30 min la foc potrivit.
  4. Pentru crema de jeleu, se paseaza 4 banane bine coapte, pana se obtine un pireu.
  5. Se incorporeaza gelatina dizolvata pe baie de abur.
  6. Se aseaza blatul inconjurat de inelul special de montat torturi.
  7. Se aseaza peste el jumatati de banane ramase.
  8. Se toarna deasupra jeleul.
  9. Se da la rece 3 ore.
  10. Intre timp se prepara glazura.
  11. Se bate smantana cu fructoza, se adauga iaurtul si esenta de rom.
  12. Gelatina se lasa la inmuiatin putina apa rece, apoi se dizolva pe baie de abur.
  13. Cand e gata, se adauga peste crema si se omogenizeaza.
  14. Se scoate tortul, se adauga deasupra jeleului crema alba si se da din nou la frigider, pana se intareste.