Mod de preparare Fantezie in alb

  1. Albusurile se bat spuma cu zaharul, apoi se adauga galbenusurile.
  2. Cu o lingura de lemn amestecam in compozitia de oua faina amestecata cu amidonul, praful de copt si cacaua.
  3. Se coace intr-o forma de tort unsa si tapetata cu faina circa 20 de minute.

Crema: 

  1. Gelatina se lasa la inmuiat in 50 ml apa ,apoi se incalzeste putin ca sa se dizolve total (atentie nu lasati sa fiarba pentru ca se distruge gelatina!).
  2. Smantana se amesteca cu vanilia pana se obtine o crema groasa, se adauga ciocolata rasa, alunele, si se toarna si gelatina(nu fierbinte) si se amesteca.
  3. Dupa ce blatul s-a racit se unge cu dulceata de afine si se aseaza din nou in tava pentru tort.
  4. Se toarna peste blat crema si se lasa la frigider timp de 3 ore.