Mod de preparare Fantezie in alb si negru

Blat: 

  1. Se bat albusurile spuma cu un praf de sare.
  2. Se adauga zaharul si batem pana devine o bezea.
  3. Apoi se pun galbenusurile, pe care le frecam separat cu uleiul.
  4. La final adaugam faina, praful de copt si esenta.
  5. Compozitia obtinuta o turnam intr-o tava tapetata cu hartie de copt si o coacem la foc potrivit 35-40 minute.

Crema: 

  1. Frecam margarina spuma cu zaharul, se adauga cacaoa, 4 linguri gem de fructe de padure si nuca macinata.
  2. Se lasa la frigider pana este gata blatul.

Glazura: 

  1. Se taie ciocolata bucatele, se amesteca cu laptele si se fierbe la baie de aburi pana se topeste.
  2. Se ia de pe foc, se lasa la racit apoi se amesteca si margarina.
  3. Se taie blatul in doua, se intinde crema intre foi, se unge deasupra cu un strat subtire de gem si se oarna glazura calda, pe care o nivelam.
  4. O dam la frigider la racit ,apoi servim.