Mod de preparare Felia domnului

  1. Se bat spuma albusurile cu zaharul, si zeama de lamaie{romul} si se amesteca cu galbenusurile frecate cu 4 linguri apa, zaharul vanilat si sarea iar la urma toata faina deodata amestecandu-se usor prin rasturnare.
  2. Se coace blatul la foc moderat 35- 40 min in tava tapetata cu hartie de copt.
  3. Pentru crema, se pune la fiert jumatate din cantitatea de lapte , restul de 200ml.
  4. Se amesteca cu faina, apa, se toarna in laptele fierbinte amestecand continuu sa nu faca cocoloase {pe o tabla nu direct pe flacara}.
  5. Margarina Rama se freaca cu zaharul pudra, se adauga cacao apoi nuca macinata si se amesteca cu crema fiarta si racita la temp. degetelui.
  6. Asamblare: peste blatul racit se intinde toata crema, apoi bezeaua facuta din 6 albusuri batute spuma pe bain-marie cu 300 gr. zahar.
  7. Deasupra se rade ciocolata.