Mod de preparare Felii de miere de lastun

Preparare aluat:

  1. Se incalzeste mierea de albine pana curge cu usurinta.
  2. Se adauga apoi nuca macinata, faina in care s-a amestecat in prealabil praful de copt si ouale.
  3. Din coca astfel obtinuta se coc 2 blaturi.
  4. Se poate coace si un singur blat care dupa racire il vom taia in doua.

Preparare crema

  1. Fierbem un sirop din apa, miere si nucile macinate.
  2. In timp ce lasam la racit blatul si siropul, frecam margarina pana devine o spuma.
  3. Amestecam apoi siropul cu margarina.
  4. Cu aceasta crema umplem blatul.
  5. Incalzim apoi glazura in cuptorul cu microunde timp de 1-2 minute dupa care o turnam fierbinte deasupra prajiturii.
  6. Introducem prajitura la rece pentru o ora pentru a se intarii glazura.
  7. Portionam apoi prajitura.