Mod de preparare Fetite japoneze

  1. Preparare
    Se bat albusurile spuma.
  2. Se freaca 250 g de margarina Rama cu 150 g zahar pudra, se adauga albusurile batute spuma , 150 g nuca macinata, o lingurita praf de copt stins cu zeama de lamaie si faina.
  3. Se amesteca toate aceste ingrediente si se pune compozitia in tava de la cuptor unsa si tapetata cu faina si se da la cuptor.
  4. Cat timp compozitia este la cuptor , se iau 5 galbenusuri si se freaca cu 150 g zahar pudra si se adauga esenta de vanilie.
  5. Cand compozitia din cuptor este usor coapta(trebuie sa fie bej la culoare), se adauga galbenusurile frecate , se intinde compozitia peste tot in mod uniform si se da din nou tava la cuptor.
  6. Se lasa prajitura sa se coaca pana prinde fata.
  7. Se scoate, se pudreaza cu restul de zahar, se lasa sa se raceasca si apoi se serveste.