Mod de preparare Flori de Mai

Blat: 

  1. Albusul se bate spuma tare cu zaharul.
  2. Se adauga galbenusurile si praful de copt stins cu otet.
  3. Se amesteca bine si se pune praful de budinca, se amesteca toate bine pana se omogenizeaza dupa care de da la copt.
  4. Dupa ce s-a copt si racit se insiropeaza cu un sirop preparat din 100 ml apa calduta, esenta de rom si zaharul.

Crema: 

  1. Zaharul se amesteca cu galbenusul si 100 g margarina Rama Maestro.
  2. Toate se pun pe baia de abursi se fierb pana se ingroase.
  3. Dupa ce s-a racit se amesteca cu restul de margarina.
  4. Crema se aseaza peste blatul insiropat.

Glazura: 

  1. Albusul se bate spuma tare cu zaharul pe baia de abur.
  2. Cand este gata se aseaza peste crema si se rada ciocolata.