Mod de preparare Fursecuri cale

  1. Rahatul se taie subtirel, ca niste bete de chibrit.
  2. Albusurile se bat spuma cu zaharul.
  3. Separat se freaca galbenusurile cu zaharul vanilat.
  4. Dupa ce albusurile cu zaharul stau ,,bat" se adauga galbenusurile.
  5. Se adauga faina, uleiul si se mixeaza foarte bine, pana ce aluatul face basicute.
  6. Intr-o tava de cuptor, tapetata cu hartie de copt, se toarna cu lingurita, cam 8 fursecuri, in strat nu prea gros, pe cat puteti intr-o forma de frunza.
  7. Eu am facut la inceput niste forme mai ciudate si le-am intins cu lingurita.
  8. Tava se baga in cuptorul preincalzit si fursecurile se coc aproximativ 5 min. (depinde de iuteala focului) pana se rumenesc pe partea inferioara.
  9. Se scot repejor, se desprind de pe hartie, se pune cate o fasiuta de rahat pe mijloc si se strang la baza ca sa arate cat de cat ca niste frunzulite.