Mod de preparare Fursecuri cu ciocolată

Pasul 1

Într-un vas, topiți bain-marie Rama Maestro. Puneți deoparte. 
 
Pasul 2
Apoi, într-un bol, frecați cu un tel zahărul alb, zahărul brun, o linguriță de sare la care adăugați Rama topită. 
 
Pasul 3
Peste amestec, adăugați oul și extractul de vanilie și, folosind telul, amestecați până obțineți o pastă omogenă.  
 
Pasul 4 
Cerneți peste amestec făina, împreună cu praful de copt și omogenizați până obțineți un aluat elastic. 
 
Pasul 5
Adăugați bucățelele de ciocolată neagră și ciocolată cu lapte și amestecați. Acoperiți cu folie de plastic și lăsați preparatul la răcit o jumatate de ora.
 
Pasul 6
Preîncălziți cuptorul la 180 C. Apoi, într-o tavă, întindeți hârtie de copt. Formați biluțe mici din aluat și asezați-le pe tavă, lăsând suficient loc între două fursecuri. Coaceți timp de 12-15 minute. 
 
Pasul 7
Serviți!