Mod de preparare Fursecuri cu ciocolata/stafide

  1. Se amesteca zaharul si zaharul vanilat cu uleiul pana cand incepe sa se topeasca zaharul.
  2. Apoi se adauga ouale si se mixeaza bine pana cand nu se mai simte deloc zaharul.
  3. Apoi se adauga faina treptat treptat pentru a nu face cocoloase.
  4. Daca sunt ouale mari se mai adauga un pic de faina.
  5. Aluatul o sa fie un pic lipicios, este bun daca atunci cand se pune cu lingura se ia usor de pe lingura.
  6. Se imparte aluatul in doua.
  7. In jumatate se pun stafidele si esenta de rom.
  8. Cealalta jumatate se lasa simpla.
  9. Intr-o tava cu hartie de copt se pune cu o lingurita aluat din loc in loc.
  10. Se dau la cuptor la foc mediu si se lasa pana cand incep a se rumeni pe margini.
  11. Pe fursecurile simple se pune ciocolata topita cu margarina Rama.