Mod de preparare Fursecuri cu fulgi de ovaz

  1. Se bate margarina Rama si zaharul pana se omogenizeaza si devine cremos (aproximativ 2 - 3 minute).
  2. Se adauga ouale, pe rand, si se bate bine dupa fiecare.
  3. Apoi se adauga esenta de vanilie.
  4. Intr-un castron separat, amestecati impreuna faina, bicarbonat de sodiu şi sare.
  5. Adaugati amestecul de faină la amestecul de crema si bateti bine.
  6. Se amesteca fulgii de ovaz si apoi se amesteca usor si cerealele si fulgii de ciocolata.
  7. Se pune cu lingura bucatele rotunde pe foaia de copt si se coace in cuptorul incins la 190 grade pentru circa 10-12 minute.
  8. Pentru fursecuri mai crocante, se coace cateva minute mai mult.
  9. Scoateti din cuptor si lasati fursecurile se raceasca cateva minute pe foaia de copt inainte de a le transfera.