Mod de preparare Fursecuri cu malai

  1. Amestecati faina cu malaiul si cernecile intr-un castron.
  2. Adaugati peste zaharul, coaja de lamaie, galbenusurile si margarina Rama.
  3. Amestecati toate cu mixerul, intai la viteza mica si apoi la viteza maxima.
  4. Scoateti aluatul din castron si framantati-l pe o suprafata fainata.
  5. Tineti aluatul, invelit in folie de plastic, cam o ora sau pana cand doriti sa-l folositi, dar nu mai mult de 2 zile.
  6. Se mai poate tine si in congelator cam o luna.
  7. Cand doriti sa pregatiti fursecurile, scoateti aluatul (daca e in congelator lasati-l sa se dezghete peste noapte in frigider), framantati-l un pic si intindeti-l cu o grasime de 1 cm pe o suprafata fainata.
  8. Cu ajutorul unei forme sau a unui pahar se taie rondele cu diam. de aprox 4 cm.
  9. Se pun rondelele pe o tava acoperita cu hartie de copt si se introduc in cuptorul preincalzit.
  10. Fursecurile se pastreza in cutii inchise etans.