Mod de preparare Fursecuri cu migdale

  1. Migdalele crude se prajesc pe o foaie de copt la 150 C timp de 10 - 15 min.
  2. Dupa ce se prajesc se lasa la racit si se macina.
  3. Faina se amesteca cu migdalele si cu scortisoara.
  4. Margarina se bate timp de 2 - 3 minute, se adauga zaharul si se amesteca timp de inca 15 min, dupa care se adauga si oul si se mai bate inca cateva minute.
  5. Acum se adauga si faina peste unt si se mai amesteca cat sa se inglobeze toate.
  6. Se strange aluatul si se da la frigider 15 min.
  7. Se intinde aluatul subtire si se taie formele dorite.
  8. Se coc la 175 C, 10 minute.
  9. Dacă doriţi, adăugaţi decoratiuni pe fursecuri inainte de coacere: 1/2 cana de zahar tos amestecat cu 2 linguri de lapte.
  10. Cu acest amestec ungeti fursecurile.
  11. Sau dupa coacere: o canita de zahar praf cu o lingura de lapte si cativa stropi de colorant alimentar (depinte de cat de colorata o doriti).