Mod de preparare Fursecuri cu nuca si dulceata

  1. Faina se amesteca cu praful de copt, zaharul vanilat.
  2. Se adauga apoi margarina Rama, galbenusurile, zaharul, smantana si se amesteca cu ajutorul robotului de bucatarie.
  3. Se inveleste in folie alimentara si se introduce in frigider de ora.
  4. Se scoate si se imparte in 4 bucati.
  5. Fiecare bucata se modeleaza sub forma de sul cu diametrul de 3 cm.
  6. Acesta se taie felii de 3 cm.
  7. Fiecare felie se modeleaza sub forma de biluta.
  8. Aceasta se aplatizeaza iar in mijloc se face o gaura.
  9. Albusul se bate spuma, fursecul se scufunda in albus apoi se da prin nuci.
  10. Se aseaza intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
  11. Se coc 5 minute la 250 de grade.
  12. Se pune dulceata in adancitura din fiecare prajitura.
  13. Se mai coc 12-15 la 180 de grade.