Mod de preparare Fursecuri usoare cu lamaie

  1. Intr-un robot de bucatarie, amestecati faina, inlocuitorul de zahar, 3 linguri de zahar pudra, coaja de lamaie si praful de copt. Adaugati margarina si amestecati in continuare pana cand se formeaza cocoloase mari.
  2. Adaugati oul si zeama de lamaie; amestecati pana la omogenizare.
  3. Modelati aluatul sub forma unei sfere si infasurati-l in folie de plastic. Tineti-l la frigider cel putin o ora sau pana cand se intareste.
  4. Incinge-ti cuptorul la 180 de grade C.
  5. Ungeti cu spray pentru gatit o foaie de copt.
  6. Formati din aluat sfere cu diametrul de circa 2,5 cm si amplasati-le la 2-3 cm distanta pe foaie de copt.
  7. Coaceti-le timp de 10 minute sau pana cand devin aurii. Luati-le de pe foaia de copt si presarati-le cu o lingura de zahar pudra. Lasati-le sa se raceasca pe un gratar. Se obtin 24 de prajiturele.