Mod de preparare Galuste nemtesti

  1. Se bat bine albusurile cu un praf de sare, pana se obtine o spuma tare.
  2. Intre timp se inglobeaza treptat zaharul si coaja de la o jumatate de lamaie.
  3. Se preincalzeste cuptorul.
  4. Se bat bine galbenusurile si se amesteca cu grija cu o 1/3 din spuma de albusuri.
  5. Dupa aceasta se adauga restul de spuma, se cerne deasupra faina si se inglobeaza cu grija.
  6. Se topeste margarina Rama intr-un vas termorezistent intins.
  7. Se modeleaza din aluat 4 gramajoare si se pun in vas.
  8. Se baga vasul in cuptor si se coace 10 minute, pana ce galustele devin aurii.
  9. Galustele nu trebuie sa se faca de tot, centrul trebuie sa ramana cremos.
  10. Se cerne deasupra zahar pudra si se decoreaza cu roinita, se serveste imediat, direct din vas.