Mod de preparare Galuste spaniole cu carne

  1. Pasul 1

    Pregatiti umplutura. Curatati si tocati marunt ceapa si usturoiul. Puneti-le in cratita si fierbeti alaturi de margarina Rama.

  2. Pasul 2

    Adaugati carnea peste ceapa. Atunci cand ceapa este rumenita adaugati si restul de ingredientelor. Fierbeti la foc mic pana cand se evapora lichidul in exces. Condimentati cu sare si piper si lasati sa se raceasca.

  3. Pasul 3

    Pregatiti aluatul. Topiti margarina Rama si apoi lasati-o sa se raceasca. Intr-un castron adaugati faina, margarina Rama, suc de lamaie si putin lapte, astfel incat aluatul sa poata fi framantat.

  4. Pasul 4

    Framantati aluatul pe masa presarata cu faina pana cand acesta devine omogen.

  5. Pasul 5

    Rulati aluatul pana cand devine o foaie subtire. Taiati cercuri cu diametrul de 8 cm. Puneti o lingurita de umplutura pe fiecare si lipiti-le intre ele cu ajutorul unei furculite.

  6. Pasul 6

    Puneti intr-o tava unsa cu margarina Rama galustele rezultate. Ungeti-le cu un ou batut si lasati-le sa se coaca pana cand acestea devin aurii (20-30 de minute la 180 ° C).