Mod de preparare Gogosi cu capsuni si mango

  1. Se pun intr-o oala pe foc, apa cam 200 ml, sare si margarina si se lasa putin la fiert dupa care se ia de pe foc si se adauga faina si praful de copt si se pune din nou pana compozitia se face ca o budinca.
  2. Se toarna apoi intr-un castron si se adauga un ou, se amesteca si pe urma se adauga si celelalte oua.
  3. Se unge o foaie si se presara cu faina.
  4. Apoi din aluat se fac 10 sfere care se aseaza in tava si se coc cam 20 minute.
  5. Se curata mango si se taie in cuburi iar capsunele se taie in patru.
  6. Se amesteca fructele cu lichiorul de portocale.
  7. Se taie capacul gogosilor iar dupa ce s-au racit se umplu cu frisca iar deasupra se pun fructele peste care se pun celelalte jumatati din aluatul copt.
  8. Se pudreaza cu zahar pudra.