Mod de preparare
Happy muffins
- Se incalzeste cupotrul la 180C.
- Se farama biscuitii, apoi se amesteca cu faina, praful de copt si bicarbonatul.
- Intr-un castron, se bate usor oul si se amesteca cu miere,Rama Maestro si lapte.
- Se curata banana si se freaca bine cu o furculita.
- Se adauga amestecul de faina la cel cu ou si se amesteca.
- Se adauga banana si se omogenizeaza.
- Se toarna aluatul in formele de briose si se lasa la copt timp de 15-20 minute.
- Se lasa la racit.
- Se farama biscuitii, apoi se amesteca cu zaharul, laptele si Rama Maestro pana ce se obtine o pasta mai tare, usor de modelat.
- Se amesteca cu colorant.
- Din compozitia rezultata se modeleaza albinute si ursuleti.
- Se dau 30 minute la rece.
- Dupa ce s-au racit, cat sa se intareasca putin, se decoreaza cu ciocolata topita, bombonele – pentru ochi si urechi, si bucatele de biscuiti (sau migdale) – pentru aripile albinutelor.
- Se dau din nou la rece pentru inca 30 minute.
- Se topeste Rama Maestro cu mierea si se amesteca cu scortisoara.
- Se ung briosele racite, pe deasupra, cu glazura.
- Se orneaza cu albinute si ursuleti, si se decoreaza, dupa dorinta, cu bombonele colorate, ciocolata etc.