Mod de preparare Happy muffins

  1. Se incalzeste cupotrul la 180C.
  2. Se farama biscuitii, apoi se amesteca cu faina, praful de copt si bicarbonatul.
  3. Intr-un castron, se bate usor oul si se amesteca cu miere,Rama Maestro si lapte.
  4. Se curata banana si se freaca bine cu o furculita.
  5. Se adauga amestecul de faina la cel cu ou si se amesteca.
  6. Se adauga banana si se omogenizeaza.
  7. Se toarna aluatul in formele de briose si se lasa la copt timp de 15-20 minute.
  8. Se lasa la racit.
  9. Se farama biscuitii, apoi se amesteca cu zaharul, laptele si Rama Maestro pana ce se obtine o pasta mai tare, usor de modelat.
  10. Se amesteca cu colorant.
  11. Din compozitia rezultata se modeleaza albinute si ursuleti.
  12. Se dau 30 minute la rece.
  13. Dupa ce s-au racit, cat sa se intareasca putin, se decoreaza cu ciocolata topita, bombonele – pentru ochi si urechi, si bucatele de biscuiti (sau migdale) – pentru aripile albinutelor.
  14. Se dau din nou la rece pentru inca 30 minute.
  15. Se topeste Rama Maestro cu mierea si se amesteca cu scortisoara.
  16. Se ung briosele racite, pe deasupra, cu glazura.
  17. Se orneaza cu albinute si ursuleti, si se decoreaza, dupa dorinta, cu bombonele colorate, ciocolata etc.