Mod de preparare Indiene

  1. Punem intr-un castron galbenusurile impreuna cu zaharul pudra si mixam pana obtinem o crema fina.
  2. Adaugam faina dupa ce, in prealabil, am cernut-o.
  3. Separat batem spuma albusurile.
  4. Punem apoi albusurile peste galbenusuri si cu o lingura amestecam compozitia de sus in jos, ca sa nu cada.
  5. Punem compozitia in cornet si formam cocoloase rotunde cu diametrul de 3-4 cm.
  6. Le asezam apoi intr-o tava unsa cu margarina.
  7. Dam tava la cuptor, la foc domol ca pentru piscoturi.
  8. In 30 de minute sunt gata.
  9. Scoatem tava si dezlipim usor cu ajutorul unui cutit prajiturile de pe tava.
  10. Deasupra indienele trebuie sa fie rotunde.
  11. Scobim apoi indienele cu ajutorul unui cutit sau cu o lingurita pe partea plata a prajiturii (partea care a fost in contact cu tava).
  12. Vom umple scobitura cu frisca.
  13. Acoperim cu glazura de ciocolata prajitura, numai deasupra pe partea bombata.
  14. Este indicat sa tinem aceasta prajitura mai mult la rece.