Mod de preparare Inima tiramisu

  1. Se incalzeste cuptorul la 180C.
  2. Praful pentru blat din pachet se mixeaza cu Rama Maestro, ouale si 50 ml lapte pana cand se obtine un aluat omogen.
  3. Compozitia obtinuta se toarna intr-o forma de inima unsa si tapetata cu faina si se da la copt 25-30 minute.
  4. Blatul se lasa la racit apoi se taie in jumatate pe orizontala.
  5. Pentru sirop, se fierb 300 ml apa cu 3 linguri zahar. Intr-o cana se pune praful de cappuccino iar deasupra se toarna apa fierbinte.
  6. Se amesteca apoi siropul format si se insiropeaza cele 2 blaturi de aluat.
  7. Pentru crema, se mixeaza praful pentru crema cu 500 ml lapte rece timp de 5 minute.
  8. Pentru asamblarea tortului, se pune o jumatate de blat insiropat pe o tava. Se unge cu din crema preparata si deasupra se aseaza cea de-a 2-a jumatate de blat insiropata.
  9. Se unge cel de al 2-le blat cu crema ramasa.
  10. Se pudreaza tortul cu cacao si se decoreaza dupa fantezia fiecaruia.
  11. Se pastreaza min. 2 ore la frigider inainte de a-l servi.