Mod de preparare Inimioare de napolitane cu capsune si vanilie

  1. Se separa ouale si se bat albusurile spuma.
  2. Se freaca margarina Rama Maestro cu zaharul si se adauga galbenusurile succesiv si apoi albusurile batute spuma.
  3. Se amesteca si se pune faina in ploaie peste, dupa care se adauga smantana si sarea.
  4. Se unge forma de napolitane cu putina margarina Rama Maestro si se pune aluatul intr-un strat subtire.
  5. Sunt gata cand sunt usor rumenite si se scot pe platou si se lasa sa se raceasca
  6. Se spala capsunele, dupa care 400 g se fac piure in blender si se strecoara de seminte, apoi se adauga lichiorul de portocale.Tot in blender, se adauga acestui amestec inghetata Carte D’Or Vanilla usor dezghetata si coaja de portocale.
  7. Se ingheata 1 ora, dupa care se pune intre doua inimioare de napolitane si se decoreaza cu restul de capsune.