Mod de preparare Ischler

Preparare blat:

  1. Framantam aluatul din ingredientele mentionate, adaugand smantana pe rand si testand cu mana daca se intinde.
  2. Se acopera cu folie si se da la rece 30 de minute.
  3. Apoi se scoate, se pune pe un plan infainat si se intinde foaia cam de 5 mm grosime.
  4. Se decupeaza apoi cu forme sau gura unui pahar, aveti grija sa fie formele pare, pentru ca ele se vor lipi cu crema 2 cate 2.
  5. Prajitura initiala e rotunda, cam de 5 cm. diametru.
  6. Aluatul astfel decupat se pune pe o tava cu hartie de copt si se dau la cuptorul preincalzit la 200 grade, adica la temperatura medie, in jur de 15 minute.

Preparare crema:

  1. Batem margarina spuma si adaugam restul ingredientelor.
  2. Dupa ce le-am scos din cuptor le lasam sa se raceasca, apoi le lipim doua cate doua prin intermediul cremei.
  3. Le glazuram cu glazura de ciocolata.