Mod de preparare Kinder pinguin

Blat:

  1. Galbenusurile se freaca cu zaharul, se adauga uleiul si apa, apoi faina amestecata cu cacao si praf de copt.
  2. La sfarsit se incorporeaza albusurile batute spuma.
  3. Compozitia se toarna in tava de la aragaz tapetata cu hartie de copt si se da la cuptor pana trece testul scobitorii.
  4. Dupa ce se raceste se taie in doua pe latime.

Crema: 

  1. Frisca se bate cu mierea pana devine foarte tare.
  2. Pe prima foaie de blat se intinde jumatate din cantitatea de frisca.

Glazura 1: 

  1. 200 g ciocolata se topeste impreuna cu 100 g margarina.
  2. Cand se raceste putin se toarna peste stratul de frisca si se intinde cu grija.
  3. Se baga la congelator pana se intareste bine, apoi se intinde cealalta parte de frisca si a doua parte de blat.

Glazura 2: 

  1. 200 g ciocolata se topeste impreuna cu 100 g margarina.
  2. Glazura se toarna peste blatul de cacao si se da la frigider.
  3. Se proportioneaza cu ajutorul unui cutit inmuiat in apa calda.