Mod de preparare Krantz

Blat: 

  1. Freci galbenusurile cu 7 linguri de zahar pana se dizolva.
  2. Bati albusurile spuma cu zaharul ramas, apoi adaugi galbenusurile frecate cu zaharul, cacaua impreuna cu faina si coaja de lamaie si amesteci usor pe verticala.
  3. Torni compozitia in tava si coci blatul in cuptorul preincalzit, la foc mijlociu, timp de 30 min.

Crema si caramel: 

  1. Pregatesti crema si caramelul astfel:dizolvi faina in lapte si fierbi la foc mic, amestecand continuu pana se ingroaasa apoi lasi la racit.
  2. Freci margarina apuma cu zaharul pudra, apoi adaugi lingura cu lingura crema fiarta si racita, nuca macinata si zaharul vanilat.
  3. Toci mare cu un cutit nucile ramase.
  4. Caramelizezi zaharul, adaugi nuca si le rastorni pe hartie de copt.
  5. Lasi caramelul sa se intareasca si il zdrobesti cu ciocanul de snitele sau cu sucitorul.
  6. Tai blatul racit in doua, pe orizontala, intinzi crema pe primul blat, acoperi cu al doilea, imbraci prajitura in crema ramasa si presari deasupra caramelul.