Mod de preparare Krem a la krem ( cu ciocolata)

  1. Separam albusurile de galbenusuri, le batem spuma cu un praf de sare, apoi adaugam treptat zaharul si galbenusurile unul cate unul, apoi punem crema ole de ciocolata.
  2. Turnam compozitia intr-o tava cu hartie de copt sau cu folie de aluminiu pe care o ungem cu ulei si dam la cuptor cca 15 minute.
  3. Intre timp pregatim crema: mixam frisca, dupa care mixam separat crema de vanilie cu laptele, apoi amestecam cu frisca, crema trebuie sa iasa destul de groasa ca si consistenta.
  4. Glazura: Punem ciocolata cu frisca si margarina intr-un ibric si lasam pe foc pana se topeste ciocolata si se uniformizeaza glazura, dupa care adaugam si coniacul, o lasam sa se racoreasca, eu am avut ajutor si doru a amestecat in ea astfel racindu-se mai repede.
  5. Peste blat punem crema, iar peste crema turnam glazura.
  6. Dam la rece pana in momentul servirii.