Mod de preparare La tour Eiffel cake

  1. Pentru blaturi incinge cuptorul la 180.Pentru blatul maro amesteca faina cu cacaoa, praful de copt, scortisoara si sarea.
  2. Intr-un alt vas bate ouale cu zaharul pana cand isi maresc volumul.
  3. Rama Maestro cu ciocolata topeste-le la bain-marie apoi lasa-le sa se raceasca putin, dupa care incorporeaza-le in oua.
  4. Inglobeaza ingredientele uscate si imparte aluatul intr-una din tavi.
  5. Da blatul la copt 30-40 minute, pana cand, la inserarea unei scobitori in centru, aceasta va iesi curata.
  6. Lasa blatul sa se raceasca complet.
  7. Pentru blatul alb amesteca faina cu praful de copt si sarea.
  8. Intr-un alt vas bate ouale cu zaharul pana cand isi maresc volumul.
  9. Rama Maestro cu ciocolata topeste-le la bain-marie, apoi lasa-le sa se raceasca putin dupa care incorporeaza-le in oua.
  10. Inglobeaza ingredientele uscate si imparte aluatul in celelalte 2 tavi pregatite.
  11. Da blaturile la copt 30-40 minute, pana cand, la inserarea unei scobitori in centru, aceasta va iesi curata.
  12. Lasa blaturile sa se raceasca complet.
  13. Pentru crema maro, bate frisca, apoi inglobeaza ciocolata.
  14. Pentru crema alba, bate frisca, apoi inglobeaza ciocolata urmata de coaja rasa si zeama de portocale.
  15. Insiropeaza fiecare blat cu suc de portocale.
  16. Pentru asamblare, aseaza un blat maro, unge-l cu crema alba, acopera cu blatul alb, unge cu crema maro, aseaza un blat maro, unge cu crema alba ramasa iar in final acopera cu un blat alb.
  17. Decoreaza intreg tortul cu frisca si figurine din fondant.