Mod de preparare Lava cake - Prajitura vulcan

Mod de preparare  

  1. Ungeți recipientele de sticla la interior cu Rama Maestro. Apoi, presarati la interior faina, tapetand usor suprafata. 
  2. Intr-un bol, topiti ciocolata impreuna cu Rama Maestro.
  3. Separat, amestecati cu mixerul ouale, cu zaharul si sarea. Pe urma, adaugati 2 linguri de faina, alaturi de extractul de vanilie. 
  4. Adaugati treptat ciocolata topita peste amestecul cu oua si mixati pana obtineti un amestec omogen. 
  5. Turnati amestectul in formele de prajitura, lasand o treime din capacitatea formei goala, pentru ca prajitura sa aiba loc. 
  6. Coaceti in cuptorul preincalzit la 200° C timp de 10 minute. 
  7. Intoarceti forma pentru a scoate prajitura, presarati cu zahar pudra si serviti. Atentie, interiorul este fierbinte si delicios! 

Pofta buna!