Mod de preparare Macarons cu crema de vanilie

  1. Pasul 1

    Preincalziti cuptorul la 175 grade. Pregatiti doua tavi de copt, unse cu Rama Maestro si tapetate cu hartie de copt.

  2. Pasul 2

    Bateti bine Rama Maestro Savoare de Unt si zaharul cu o lingura de lemn sau cu mixerul pentru 5-8 minute, pana cand capata o consistenta cremoasa. Adaugati oul si amestecati.

  3. Pasul 3

    Amestecati ingredientele uscate cu un praf de sare intr-un bol. Adaugati Rama Maestro Savoare de Unt si amestecati bine, apoi adaugati si laptele si amestecati.

  4. Pasul 4

    Formati 24 de forme de macarons cu ajutorul unei linguri si aranjati-le in tavile pregatite in prealabil. Coaceti macarons in cuptorul preincalzit pentru 10-15 minute pana cand devin usor auri, apooi le scoateti din cuptor din cuptor si le lasati sa se racoreasca.

  5. Pasul 5

    Amestecati ingredientele pentru umplutura intr-un bol pana cand capata o consistenta cremoasa.

  6. Pasul 6

    Intindeti crema astfel obtinuta cu un cutit peste partea neteda a macarons. Lipit cate 2 macarons cu ajutorul cremei si pastrati o parte din aceasta pentru decor.

  7. Pasul 7

    Decorati fiecare macarons cu un pic de crema si topping dupa preferinte.Puteti pregati macarons cu cafea, amestecand 2-3 lingurite de cafea instant in aluat, alaturi de celelalte ingrediente uscate.