Mod de preparare Macarons cu crema de vanilie
-
Pasul 1
Preincalziti cuptorul la 175 grade. Pregatiti doua tavi de copt, unse cu Rama Maestro si tapetate cu hartie de copt.
-
Pasul 2
Bateti bine Rama Maestro Savoare de Unt si zaharul cu o lingura de lemn sau cu mixerul pentru 5-8 minute, pana cand capata o consistenta cremoasa. Adaugati oul si amestecati.
-
Pasul 3
Amestecati ingredientele uscate cu un praf de sare intr-un bol. Adaugati Rama Maestro Savoare de Unt si amestecati bine, apoi adaugati si laptele si amestecati.
-
Pasul 4
Formati 24 de forme de macarons cu ajutorul unei linguri si aranjati-le in tavile pregatite in prealabil. Coaceti macarons in cuptorul preincalzit pentru 10-15 minute pana cand devin usor auri, apooi le scoateti din cuptor din cuptor si le lasati sa se racoreasca.
-
Pasul 5
Amestecati ingredientele pentru umplutura intr-un bol pana cand capata o consistenta cremoasa.
-
Pasul 6
Intindeti crema astfel obtinuta cu un cutit peste partea neteda a macarons. Lipit cate 2 macarons cu ajutorul cremei si pastrati o parte din aceasta pentru decor.
-
Pasul 7
Decorati fiecare macarons cu un pic de crema si topping dupa preferinte.Puteti pregati macarons cu cafea, amestecand 2-3 lingurite de cafea instant in aluat, alaturi de celelalte ingrediente uscate.