Mod de preparare Marble bundt cake

  1. Incalzeste cuptorul la 150 C, unge cu grasime si da cu faina o tava pentru chec rotund.
  2. Bate cu mixerul Rama Maestro cu zaharul pana ce devine pufos.
  3. Adauga ouale, cate unul pe rand, amestecand bine dupa fiecare adaugare.
  4. Adauga smantana si vanilia si amesteca.
  5. Cerne faina, praful de copt, bicarbonatul si sarea si adauga-le in amestecul cu oua in 3 parti, amestecand bine dupa fiecare parte.
  6. Ia 2 cesti din aluat, adauga ciocolata topita (in cele 2 cesti de aluat) si amesteca.
  7. Adauga fulgii de ciocolata amaruie in aluatul alb si fulgii de ciocolata alba in aluatul negru.
  8. Pune aluaturile in tava, alternand, dupa care treci prin aluat cu un cutit, o data, rotind aluatul putin.
  9. Coace checul timp de 50-60 minute.
  10. Lasa-l sa se raceasca timp de 20 minute inainte de a-l rasturna din tava, dupa care lasa-l sa se raceasca complet.