Mod de preparare Marmura tort

  1. 1.
  2. Stabilit un raft în treimea inferioară a cuptorului şi preîncălziţi la 160 C.
  3. 2.
  4. În castron de mixer electric, combina faina, zahar, praf de copt, şi sare.
  5. Se amestecă bine cu mâna pentru a amesteca.
  6. Adăugaţi margarina.
  7. Bate amestecul pe viteză mică cu zbaturi până când amestecul este o pasta moale, grele, 1-2 minute.
  8. 3.
  9. Bateti ouale si romul împreună.
  10. La viteza medie, bate 1 / 3 din amestecul de ou în făină şi amestecul de unt.
  11. Beat timp de 1 minut.
  12. 4.
  13. Opreste-te si racla jos castron şi bătătorul.
  14. Se adauga jumatate din amestecul de ou si se bate pentru 2 minute.
  15. Repetaţi cu cealaltă jumătate.
  16. 5.
  17. Scoateţi bolul de la mixer şi folosind o spatulă de cauciuc mare da aluat un amestec final.
  18. 6.
  19. Pentru aluat de ciocolata, combina rom, lapte, şi bicarbonat de sodiu intr-un bol mediu, amestecati bine pentru a dizolva bicarbonatul de sodiu.
  20. Racla în ciocolată şi măturică-l bine.
  21. Adăugaţi 2 cani de aluat de bază pentru amestecul de ciocolata si se amesteca bine pentru a combina.
  22. 7.
  23. Racla jumătate din aluat de bază rămase în tigaie pregătit şi neted în partea de sus.
  24. Acoperiti cu aluat ciocolata, ceea ce face ca chiar un strat posibil.
  25. În cele din urmă de top cu aluat de bază rămase şi netedă în partea de sus.
  26. Folosiţi un cuţit cu lamă masă largă sau o spatulă subtire de metal la marmura aluat: cuţit Introduceţi în aluat de la tub central, cu partea plată a lamei cu care se confruntă tine.
  27. Desenaţi lama prin aluat la partea de jos a pan şi până şi din partea laterală a pan cel mai apropiat de tine, repetarea la fiecare mişcare inch sau cam asa ceva in jurul tigaie, face o spirala din aluat, aproape ca şi cum aţi fost pliere albuşuri de ou în ea.
  28. Stop când te întorci la punctul de unde ai plecat.
  29. Nu va deranjati pentru a netezi partea de sus a aluat-ar putea perturba marmorat.
  30. 8.
  31. Coaceţi prăjitura până când este bine crescut şi fermă, şi o scobitoare sau un cuţit mic fin introdus la jumătatea distanţei dintre partea de pan şi tubul central iese uscat, aproximativ 1 oră.
  32. 9.
  33. Cool tort în tigaie timp de 5 minute, apoi invertit un raft peste el.
  34. Invertit şi scoateţi tava.
  35. Se răceşte complet peste tort rack.