Mod de preparare Mascota

  1. Spuma: se bate albusul cu zaharul si zaharul vanilat pana devine tare. 
  2. Blat: albusurile cu apa se bat spuma tare,treptat se adauga zaharul si zaharul vanilat.
  3. Galbenusurile se bat cu ulei si se adauga peste compozitia de albus, se pune faina, cacaua si praful de copt stins cu putina zeama de lamaie.
  4. Se tapeteaza o tava cu hartie de copt ,se pune compozitia in tava si se introduce la cuptor.
  5. Cu 10 min inainte de a fi copt blatul se scoate tava din cuptor si se pune spuma de albus peste balt,se mai introduce la cuptor pentru inca 10 min.
  6. Crema: galbenusurile cu zaharul, laptele si zaharul vanilat se amestega si se pun pe bain-marie, se bate pana devine groasa ca o smantana, se lasa la racit, margarina se mixeaza si se adauga peste crema rece.
  7. Crema obtinuta se niveleaza peste blatul cu albusul rece.
  8. Peste crema se intinde usor o glazura de ciocolata.
  9. Glazura: ciocolata se amesteca cu frisca lichida pe bain-marie.