Mod de preparare Mini guguluf

  1. Se spala portocala, se taie si se pune in mixer.
  2. Se porneste mixerul si se mixeaza pana cand devine o pasta.
  3. Se adauga galbenusurile, zaharul si Margarina Rama, se mixeaza pana cand amestecul devine omogen.
  4. Se varsa amestecul intr-un castron.
  5. Se adauga faina amestecata impreuna cu praful de copt si se mesteca incet cu o lingura de lemn.
  6. Se adauga si esenta de vanilie.
  7. Separat se bat si albusurile, care se adauga compozitiei de galbenus, amestecand in acelasi sens.
  8. Se varsa amestecul in orice fel de forma aveti.
  9. Se coace pana devine auriu deasupra, sau pana cand scobitoarea iese curata.
  10. Se glazureaza cu toping de ciocolata sau se face o glazura de portocala.
  11. Intr-o craticioara se amesteca zaharul cu sucul de portocala pana ce acesta se topeste.
  12. Se unge prajitura cu acest amestec.