Mod de preparare Mini tarte cu fructe

  1. Se freaca bine margarina cu zaharul si sarea pana se fac spuma.
  2. Se adauga putin cate putin faina, si se framanta pana se obtine un aluat mai tare.
  3. Se face din aluat o bila, se impacheteaza in folie de plastic si se lasa 30 de min, sau chiar mai mult la rece.
  4. Intre timp se face crema de lemon curd.
  5. Se pune margarina la topit pe baie de aburi.
  6. Coaja de la lamai se rade si se se storc lamaile de suc.
  7. Totul se pune in vas.
  8. Intre timp se freaca bine-bine ouale cu zaharul, pana cand se dizolva zaharul.
  9. Cand margarina e topita se toarna in vas si ouale frecate cu zahar si se amesteca frenetic cu telul, pana cand se ingroasa putin.
  10. Se ia de pe foc si se lasa la rece.
  11. Se scoate aluatul de la rece se intinde pe masa, si cu ajutorul unui pahar se decupeaza forme rotunde ce se pun in tava unsa cu putin ulei.
  12. Se coc la foc mediu 25-30 de min.
  13. Pentru a nu se umfla eu am pus deasupra aluatului din tava bucatele de hartie pe care le-am "inecat cu fasoale boabe".
  14. Astfel am ajutat tartele sa isi formeze adancitura aceea frumoasa, in care am adaugat apoi crema.
  15. Dupa ce le-am scos din cuptor si s-au racit am umplut tartele cu lemon curd, iar apoi le-am ganisit cu bucatele de fructe.
  16. Deasupra, daca doriti, puteti turna si putina gelatina.
  17. Din 20 de bucati cate am facut, a doua zi nu am mai ramas nici una.