Mod de preparare Mini tarte cu fructe

  1. Crema de vanilie: 3 galbenusuri se amesteca cu 3 linguri de faina, 3 linguri de lapte rece si o cana de zahar. Laptele de pune la fiert. cand s-a fiert, se adauga peste compozitai de mai sus si se dau la fiert. Dupa ce s-a fiert compozitia, stingeti focul si adaugati margarina Rama si zaharul vanilat.
  2. Preparam aluatul: Se amesteca margarina, zaharul, sarea, oul batut si se incorporeaza faina. Invelim aluatul in folie alimentara si il bagam la congelator pentru 20-30 minute ( nu mai mult).
  3. Scoatem aluatul de la congelator si il impartim in 12-15 bilute egale (depinde de masura formelor - eu am folosit forme cu diametru mic). Ungem formele cu unt, si asezam cat mai uniform aluatul in ele .
  4. Intepam aluatul cu o furculita din loc in loc pentru a nu se umfla si bagam formele asezate pe o tava, la cuptorul incins la 180 grade pana capata o culoare aurie.
  5. Se adauga crema de vanilie si de coreaza dupa gust si imaginatie:)