Mod de preparare Mini-tarte din faina integrala cu ciocolata

  1. Laptele se incalzeste, se pune peste margarina Rama, se adauga zaharul si se bate bine pana se topeste zaharul.
  2. Se adauga galbenusurile si iaurtul amestecandu-se bine.
  3. Albusurile se bat spuma cu un praf de sare si se incorporeaza in restul compozitiei.
  4. Praful de copt se stinge in zeama de la o jumatate de lamaie si se incorporeaza in compozitie impreuna cu coaja de lamaie.
  5. Se toarna faina, treptat, si se amesteca bine.
  6. Aluatul trebuie sa fie un pic mai consistent fata de cel de la chec.
  7. Daca vedeti ca este prea moala mai adaugati faina.
  8. Cuptorul trebuie sa fie incins bine si apoi se da la foc mediu.
  9. Pe o tava se aseaza formele de hartie si se toarna-n ele cate o lingura si jumatate din aluat.
  10. Tava se pune pe ultimul rand de sus al cuptorului si se lasa la foc mic pana se coc.
  11. Se face testul cu scobitoarea.
  12. Intr-o craticioara se pune margarina Rama la topit impreuna cu glucoza.
  13. Cand glucoza este aproape topita, adaugam ciocolata.
  14. Amestecam intruna pana cand se topesc bine.
  15. Cand tartele sunt gata, le scoatem si cat sunt fierbinti turnam cate o lingurita din crema de ciocolata in mijlocul tartei, pentru a intra in coca ciocolata.