Mod de preparare Minibriose cu Nutella si banane

  1. Preincalziti cuptorul la 180 C (marcaj la cel pe gaz: 4) si pregatiti formele de briose.
  2. Amestecati faina, zaharul, praful de copt, si sare intr-un castron mare.
  3. Amestecati bananele, oul, margarina Rama topit si laptele intr-un alt bol Puneti acest amestec peste ingredientele uscate si si amestecati pana se omogenizeaza si nu mai mult.
  4. Impartiti amestecul in formele de briose, cam 3/4 din ele.
  5. Puneti peste cate 1/4 de lingurita de Nutella.
  6. Cu o scobitoare, amestecati Nutella la suprafata briosei formand un model.
  7. Dati-le la cuptor pentru 20-25 minute, atat a fost necesar, pentru ca ale mele sunt mini-briose.
  8. Ca sa fiti siguri introduceti o scobitoare in briosa.
  9. Daca iese curata, e coapta.
  10. Dupa ce s-au copt lasati-le pentru 10 minute in forme/tava si abia apoi scoateti-le.
  11. Daca intarziati mai mult atunci s-ar putea sa fie greu de scos.