Mod de preparare Minichouri cu crema de vanilie

  1. Se fierbe apa cu uleiul si sarea se adauga faina in bloc si se amesteca,se lasa sa se racoreasca si se adauga ouale unul cate unul pana se incorporeaza toate.
  2. Se torn cu ajutorul unui pos cu sprit.
  3. Se coc la foc iute la inceput apoi se da flacara la mic. (cam 20 min)

Crema: 

  1. Un litru de lapte se pune la fiert iar restul se amesteca cu celelalte ingrediente.
  2. Albusul de la 3 oua se bate cu 150 gr zahar si se lasa deoparte.
  3. Cand a fiert laptele se toarna peste celelalte ingrediente si se fierb impreuna pana devine ca o mamaliga.
  4. Se pun albusurile batute spuma si se incorporeaza.
  5. Se umplu cojile cu crema (apasand cu spritu in lateralul cojii si introducem crema. astfel gogosica ramane intreaga) .
  6. Se trec prin glazura de ciocolata si se decoreaza cu gratar de ciocolata.