Mod de preparare Minieclere

  1. Intr-un vas se pune margarina Rama la topit cu apa.
  2. Cand compozitia fierbe, rasturnam in oala toata cantitatea de faina si amestecam repede pentru a incorpora faina.
  3. Oala se ia de pe foc si in aluatul format spargem pe rand cate un ou si amestecam pentru a omogeniza compozitia.
  4. Cand aluatul incepe sa se intinda, ne oprim din a mai pune oua si amestecam inca putin.
  5. Cu o pompa de prajituri se formeaza eclerele direct in tava.
  6. Mie imi place sa fac gogosele rotunde, eclere bastonase dar si floricele din trei gogosele mici lipite (vezi foto).
  7. Se dau la foc mediu si se lasa aproximativ 25min.
  8. Pentru crema pregatesc 3 budinci: una de vanilie, una de cacao si una de caramel sau capsuni.
  9. La eclerele sub forma de floricele umplu fiecare gogosica cu alt tip de budinca.
  10. Odata ce toate eclerele au fost umplute, se pregateste o glazura de ciocolata si se orneaza.