Mod de preparare Minitarte cu fructe

  1. Se freaca margarina cu zaharul, zaharul vanilat si praful de sare.
  2. Se adauga si faina amestecata cu bicarbonatul.
  3. Se face un aluat elastic care se modeleaza foarte bine, se face cate o biluta si apoi se modeleaza dupa tarta cat mai subtire, pentru ca ele se umfla in cuptor, dar nu trebuie nici prea subtire sa nu se crape, potrivit cat sa acopere bine forma.
  4. Se pune cate o bucatica din coca si se modeleaza bine pe forma tartei.
  5. Apoi in mijlocul fiecarei tarte se pun boabe de fasole pentru a nu se umfla prea mult, se pun in tava formele de tarte si se lasa pana se rumenesc, la foc potrivit.
  6. Gata scoase din cuptor, se scot imediat din formele de tarte pentru a nu se intari, se intoarce forma cu fata in jos si se loveste putin pe dosul formei de tarte si tarta gata coapta cade imediat.
  7. Crema se face conform instructiunilor de pe ambalaj (eu am folosit crema de prajituri de la Dr.
  8. Oetcker), la fel si frisca si se amesteca impreuna, au un gust mai deosebit, mai bun.
  9. Fiecare tarta se umple cu crema dorita, nu se pune prea multa ca sa mai ramana loc si pentru fructe si gelatina ,se pun si fructele peste crema.
  10. Se pune si gelatina facuta conform instructiunilor de pe ambalaj.
  11. Se freaca margarina cu zaharul, zaharul vanilat si praful de sare.
  12. Se adauga si faina amestecata cu bicarbonatul.
  13. Se face un aluat elastic care se modeleaza foarte bine, se face cate o biluta si apoi se modeleaza dupa tarta cat mai subtire, pentru ca ele se umfla in cuptor, dar nu trebuie nici prea subtire sa nu se crape, potrivit cat sa acopere bine forma.
  14. Se pune cate o bucatica din coca si se modeleaza bine pe forma tartei.
  15. Apoi in mijlocul fiecarei tarte se pun boabe de fasole pentru a nu se umfla prea mult, se pun in tava formele de tarte si se lasa pana se rumenesc, la foc potrivit.
  16. Gata scoase din cuptor, se scot imediat din formele de tarte pentru a nu se intari, se intoarce forma cu fata in jos si se loveste putin pe dosul formei de tarte si tarta gata coapta cade imediat.
  17. Crema se face conform instructiunilor de pe ambalaj (eu am folosit crema de prajituri de la Dr.Oetcker), la fel si frisca si se amesteca impreuna, au un gust mai deosebit, mai bun.
  18. Fiecare tarta se umple cu crema dorita, nu se pune prea multa ca sa mai ramana loc si pentru fructe si gelatina ,se pun si fructele peste crema.
  19. Se pune si gelatina facuta conform instructiunilor de pe ambalaj.