Mod de preparare Miracle a la Ciocolate

  1. Laptele praf se amesteca cu Rama Maestro pana se omogenizeaza bine.
  2. Zaharul se amesteca cu o cana apa si se fierbe pana ajunge de consistenta unei smanatani mai groase, cam jumatate din ce a fost sa va ramana. Se raceste putin sa fie calduta .
  3. In compozitia de Rama Maestro cu lapte praf se adauga cacaua, stafidele, esenta de rom, biscuitii pisati, galbenusele pe rand si la urma gelatina inmuiata in putina apa calduta si ultimele albusele batute spuma tare. (Amestecati usor albusele cu crema sa nu se lase, puneti cate putin).
  4. Tot acest amestec il puneti intr-o forma de care doriti (eu l-am facut rotund), cu folie si il dati la rece macar 4 ore ca sa se intareasca datorita gelatinei si apoi se rastoarna usor pe un platou.
  5. Daca doriti sa fie putin mai tare se mai poate adauga inca un plic de gelatina. Se orneaza cu ciocolata rasa deasupra, mergea ciocolata alba dar nu am avut, asa ca am facut cu neagra.