Mod de preparare Mozaic de fructe

  1. Se bat spuma 80 g margarina Rama Maestro, 175 g zahar, sarea, jumatate din cantitatea de coaja de lamaie.
  2. Se inglobeaza apoi 2 oua, apoi faina amestecata cu praf de copt.
  3. Aluatul se aseaza intr-o forma de tort unsa in prealabil cu grasime.
  4. Cuptorul se incinge la 180 grade.
  5. Pentru crema de branza, se separa 3 oua.
  6. Se amesteca 60 g Rama Maestro cu 75 g zahar si restul de coaja de lamaie.
  7. Se inglobeaza apoi branza de vaci, galbenusurile si grisul.
  8. Se bat spuma albusurile si se inglobeaza si ele.
  9. Se aseaza aceasta compozitie deasupra aluatului si se coace prajitura la cuptorul incins circa 45 minute.
  10. Se desprinde prajitura din forma si se lasa sa se raceasca.
  11. Se lasa sa se scurga conserva de mandarine si se pastreaza sucul.
  12. Se decojesc fructele de kiwi si se taie felii.
  13. Se spala capsunile si se curata, se taie apoi jumatati.
  14. Se acopera prajitura cu fructe.
  15. Se completeaza sucul de mandarine cu apa pana la 250 ml.
  16. Se inglobeaza pudra de Tort Gelee si se da in fiert.
  17. Se repartizeaza apoi deasupra fructelor.
  18. Se bate frisca si se spiteaza pe prajitura sub forma de rozete.