Retete
Musuroi de cartita
Mod de preparare
Musuroi de cartita
- Se separa albusurile de galbenusuri, albusurile se bat spuma cu un praf de sare, adaugi zaharul si bati pana se topeste.
- Pe rand, se pun galbenusurile unul cate unul mestecand bine dupa fiecare.
- Amesteci cacaoa,praful de copt si faina si pui amestecul in compozitie, mestecand incet cu telul pentru a nu face cocoloase.
- Blatul se da la cuptor,in tava unsa cu margarina RAMA si tapetata cu faina, timp de o ora la foc moderat, in acest timp prepari budinca.
- Cand budinca s-a racit,o amesteci cu ciocolata bucatele mici.
- Se scobeste blatul rece cu o furculita,se aseaza bananele feliate in scobitura apoi se toarna crema peste banane,pastrand putina pentru a unge si marginea tortului.
- Cu firmiturile rezultate de la faramitarea blatului se imbraca tortul cu ele sub forma unei cupole.
- Tortul trebuie sa stea la cel putin 2 ore.