Mod de preparare Musuroi de cartita

  1. Se separa albusurile de galbenusuri, albusurile se bat spuma cu un praf de sare, adaugi zaharul si bati pana se topeste.
  2. Pe rand, se pun galbenusurile unul cate unul mestecand bine dupa fiecare.
  3. Amesteci cacaoa,praful de copt si faina si pui amestecul in compozitie, mestecand incet cu telul pentru a nu face cocoloase.
  4. Blatul se da la cuptor,in tava unsa cu margarina RAMA si tapetata cu faina, timp de o ora la foc moderat, in acest timp prepari budinca.
  5. Cand budinca s-a racit,o amesteci cu ciocolata bucatele mici.
  6. Se scobeste blatul rece cu o furculita,se aseaza bananele feliate in scobitura apoi se toarna crema peste banane,pastrand putina pentru a unge si marginea tortului.
  7. Cu firmiturile rezultate de la faramitarea blatului se imbraca tortul cu ele sub forma unei cupole.
  8. Tortul trebuie sa stea la cel putin 2 ore.