Mod de preparare Negresa

  1. Mai intai se separa cele 5 oua (albusurile se vor folosi la bezea).
  2. Se amesteca foarte bine margarina cu zaharul, se adauga 4 linguri de cacao, se pun cele 5 galbenusuri treptat, apoi 10 linguri de lapte, un praf de copt si faina.
  3. Toata compozitia se pune intr-o tava unsa si tapetata cu faina sau se poate folosi hartia pentru copt.
  4. Cuptorul trebuie sa fie incis in prealabil, iar prajitura se coace la foc mediu.
  5. Separat, albusurile se bat cu 250 gr. de zahar pudra batute la abur si cand compozitia este coapta se toarna albusurile si se lasa la cuptor 5 min.
  6. Dupa ce se scoate din cuptor se toarna glazura care se fierbe bine pana se ingroasa, se da de pe foc si se adauga cele 25 de grame de margarina Rama, se amesteca bine si se toarna peste albusuri cand s-au racit, sau imediat ce este gata.